Az elmúlt évtizedekben szerzett tapasztalat, tanult és fejlesztett stratégiák segítségével személyre szabott tanácsadást nyújtunk. Értéket szeretnénk megőrizni és növelni, legyen szó akár kockázatmentes állampapír-befektetésről, kockázatosabb részvénybefektetésről vagy akár a spekulatívnak jellemezhető devizapiaci befektetésekről.

 

Ügyfeleink megtisztelő bizalmát folyamatosan fejlődő tudással, intelligens stratégiákkal, és ezek által kiemelkedő hozamokkal szolgáljuk.

- Személyre szabott konzervatív portfólió menedzsment - 

Az ügyfeleink hozamelvárása és kockázattűrő képessége tükrében kiválasztjuk a leginkább testhez álló piacot és instrumentumot. Széleskörű szektorismeretünknek köszönhetően otthonosan mozgunk a magyar, a német és az amerikai tőzsdéken

A megfelelő részvények kiválasztásának további fő pillérének tartjuk az időzítést, melyhez elegendő türelemmel és aktív figyelemmel rendelkezünk. A jó választás és időzítésen túl nagy gondot fordítunk az aktív kockázatmenedzsmentre, mely az adott befektetésen belül a tőke optimális arányának meghatározásából áll. Kiemelt célunk az ügyfelek mindenkori tájékoztatása az őket érintő vállalati hírekről és főbb világgazdasági tendenciákról. A tőke védelme mellett hosszú távon törekszünk a magas hozamok elérésére és megőrzésére.